1124 Budapest, Pagony utca 6.
hétfő - Péntek: 08.00 - 17.00
06 30 933 23 73

WFR admin felület:

WFR admin felület

WFR admin felület


Tartalomkezelő rendszer, angolul CMS (Content Management System).

Az admin felület, egy olyan tartalomkezelő rendszer, ami segítségével webprogramozói tudás nélkül is lehetővé teszi a weboldal tartalmának változtatását, szerkesztését, kezelését. Egy jól kezelhető felületen lehet elvégezni az új tartalom feltöltését és szeretkezését.

A weboldalra új tartalom feltöltésére két lehetőség van.

  • A weboldal tartalmat mi cseréljük, javítjuk. Mi végezzük el az szükséges havi karbantartásokat, hogy minden zökkenőmentesen működjen.
  • Vagy Te kezeled a weboldal tartalmát, Te töltöd fel az új tartalmakat és ha szükséges te is távolítod el a weboldalról a tartalmakat a WFR admin felületen keresztül.

A WFR admin felület (CMS) az egy olyan webes felület, amely lehetővé teszi a weboldal vagy az webes webes alkalmazás adminisztrátorai számára, hogy a weboldalra bejelentkezzen és kezelje a weboldal különböző tartalmait. Az adminisztrátor általában különböző feladatokat tud elvégezni az admin felületen keresztül. Például frissítheti, cserélheti a tartalmakat, ellenőrizheti az elemzéseket és a statisztikákat, és egyéb feladatokat végezhet, amelyek az adott weboldal vagy webes alkalmazás kezeléséhez szükségesek.

A WFR admin felület a weboldal vagy webes alkalmazás belső kezelőfelülete, ami jelszóval védett. Az adminisztrátor(ok) külön bejelentkezési jelszóval érik el a WFR admin felületet, és csak ő férhet hozzá az adminisztrációs funkciókhoz.

A WFR admin felület lehetővé teszi az adminisztrátor számára, hogy könnyen és hatékonyan kezelje az weboldal tartalmát, amelyek a weboldalon jelennek meg.

A WFR admin felületen van egy szövegszerkesztő felület, amin a megírt szöveg kinézetét tetszőlegesen tudod szerkeszteni, tördelni, bekezdésekkel ellátni. Nem kell várnod senkire. Te tudod ütemezni az új tartalom megjelenését a weboldalon

A WFR admin felület rendelkezik egy dashboard-dal, amely az adminisztrátor számára összefoglalja az webes alkalmazás vagy webshop fontos mutatóit és statisztikáit. Ez segíti az adminisztrátort abban, hogy gyorsan áttekintse a weboldal vagy webes alkalmazás tartalmát és megrendeléseket.

Mikor éri meg egy WFR admin felület létrehozása?

Ha a weboldal tartalmát gyakran akarod változtatni, gyakran gyártasz új tartalmat. Általában Blog oldal esetén lehet szükség WFR admin felületre, mert gyakran írsz új blogbejegyzést. A WFR admin felülethez nem kell különösebb informatikai tudás. Egy űrlap kitöltésével tudod az új tartalmat feltölteni a weboldalra.

Hogyan működik ki a WFR admin felület

A weboldalhoz egy egyszerű WFR admin felületet készítünk. A WFR admin felületen vannak menüpontok. A menük segítségével lehet képeket beilleszteni, linkeket elhelyezni, új menüket, almenüket, új oldalakat létrehozni.

Most nézzük meg a leggyakoribb WFR admin funkcióka

  • Főmenüpontok és almenüpontok létrehozása, szerkesztése, törlése.
  • Új oldalak, aloldalak létrehozása, szerkesztése, törlése.
  • Online szövegszerkesztő.
  • Többnyelvű tartalmak kezelése.
  • Képgalériák feltöltése, kezelése.
  • Meta elemek (title, meta title, url, keywords, description) szerkesztése.

Miért jó a WFR WFR admin felület?

Akkor jó, ha havonta egyszer vagy még ennél is többször, rendszeresen gyártasz tartalmat a weboldalra. A WFR admin felület könnyen kezelhető mindenki számára. Hosszú távon mindenképpen egy jó, költséghatékony megoldás. A WFR admin felület korlátlan ideig használható, annyiszor léphetsz ki és be a rendszerbe, ahányszor csak akarsz. A WFR admin felület elérhető asztali gépről, laptop-ról. tablet-ről és természetesen mobiltelehonról is. Minden eszközön tökéletesen jelenik meg, köszönhetően a reszponzív kialakításnak.

Van kérdésed?

Amennyiben kérdésed van, legyen az egyszerű információkérés, együttműködés, vagy üzleti megkeresés, örömmel állok a rendelkezésedre.

06 30 933 23 73

Hívj fel!