1124 Budapest, Pagony utca 6.
hétfő - Péntek: 08.00 - 17.00
06 30 933 23 73

A WFR online menü segítségével a vendégek megtekinthetik az étlapot, rendeléseket adhatnak le és fizethetnek is.

A Magyarország QR-kód alapú online étlapja rendelési lehetőséggel.

Az WFR online menü előnyei:

01
Bárhol a világon elérhető.
02
Nincs szükség technikai képzettségre.
03
Egyszerűen beállítható.
05
Bármikor lemondható.
06
Bármikor változtatható a menü tartalma
07
Telefonos támogatás.

A QR-kódok lehetővé teszik a vendégek számára, hogy a saját eszközük biztonságából nézzék meg az étlapot, egyszerűen csak leolvassák a QR kódot, ami az asztalra van kihelyezve.

Az online menüt már számtalan vendéglátó helyen használják.

A kérdés az, hogy TE leszel-e a következő?
EZ AZ A PILLANAT, AMIKOR DÖNTENED KELL. Nincs mentség arra, hogy ma ne próbáld ki!

Online étlap

Megnézem

Az online menü használata nagyobb rugalmasság lehetőségét adja az étlapban. Nem kell minden alkalommal új étlapot nyomtatnia, ha változik az ár vagy a kínálat. Azonnal frissíthető az online menü.

Ez a folyamat lehetővé teszi a vendégek számára, hogy egyszerűen és kényelmesen rendeljenek az étteremben anélkül, hogy papír alapú menüt vagy készpénzes fizetési eszközt használnának.


1. LÉPÉS: BEOLVASÁS

A vendégek okostelefonjukkal beolvassák az asztalukon található QR-kódot az online menü eléréséhez.


2. LÉPÉS: RENDELÉS

Kiválasztja a kívánt ételt, italt, hozzáadja a kosárhoz, majd elküldi a rendelését, ami közvetlenül a konyhába/bárpulthoz érkezik meg.


3. LÉPÉS: FIZETÉS

A rendelés leadása után, vagy távozás előtt a vendégek bankkártyával tudnak fizetni. És láthatják a tételesen a fogyasztásukat.

A QR kód beolvasása után a vásárlók megtekinthetik az étlapot, rendeléseket adhatnak le és fizethetnek okostelefonjukon keresztül, alkalmazás letöltése nélkül.

Az online menüt már számtalan vendéglátó helyen használják.

A kérdés az, hogy TE leszel-e a következő?
EZ AZ A PILLANAT, AMIKOR DÖNTENED KELL. Nincs mentség arra, hogy ma ne próbáld ki.

Online menü

Megnézem

Az hagyományos rendelési rendszer hátrányai...

01
A vendégek várakoznak a pincérre, hogy megkapják az étlapot
02
Az üzlet rossz értékeléseket kaphat, ha a pincérre sokat kell várni.
02
A vendégek frusztráltak lesznek, ha a rendelésükről valami lemarad.
03
A pincérek oda-vissza futnak az egyik vendégtől a másikig.
04
Az üzlet többet költ a pincérekre, mint amennyit kellene.
04
A vendégek összezavarodnak, ha az étlap rendezetlen, nem vendégbarát.

Még mindig azzal küzdesz, hogyan lehetne elégedetté tenni a vendégeket?

Fedezd fel, hogy a WFR online menü, hogyan változtatja meg az vendégek véleményét!

A vendégeknek nem kell letölteniük az alkalmazást.

A vendég egyszerűen beolvassa okostelefonjával az asztalán lévő QR-kódot, azonnal láthatja az online étlapot, amely a saját alapértelmezett webböngészőjében jelenik meg. Az elfogadás 10-szer nehezebb, ha a vendégnek le kell töltenie az alkalmazást telefonjára.

A piacon a legfejlettebb ONLINE MENÜ

A vendég teljesen testreszabhatja az összes tételt, amikor böngészi az étlapot. Az elemek hozzáadása a kosárhoz nagyon könnyű. Ha készen álln, a rendelés leadásával befejezi a rendelést, amely közvetlenül a konyhában vagy a bárban latható egy eszközön.

DINE-IN (Helyben fogyasztás) ROOM SERVICE (Szobaszervíz) SELF-SERVICE (Önkiszolgáló) TAKE-AWAY (Elvitelre)

Egy megoldás az összes szolgáltatásra, tökéletes integrációval! Az online fizetések azonnal megtörténnek a rendelés leadásakor. Az üzlet beállíthatja a fizetéseket opcionálissá vagy kötelezővé.

Több embert tud kiszolgálni

A WFR online menü segít abban, hogy több embert tudjon kiszolgálni anélkül, hogy további pincért kellene felvennie és képeznie. A pincérek több időt tölthetnek vendégekkel, vagy akár a tálaló állomásnál dolgozhatnak, ahelyett, hogy folyton a papir alapú étlapot kellene az asztalhoz vinniük.

Több rendelést kapsz

A kutatások egyértelmű eredményt mutattak arra vonatkozóan, hogy amikor az vendégeknek lehetőségük van saját tempójukban rendelni, és nem kell várniuk a pincérre, akkor hajlamosak gyakrabban rendelni.

Szerezze meg a vendégek elégedettségét

A WFR online menü segítségével az ügyfelek gyorsabb kiszolgálást élvezhetnek. Az online menü segítségével kiküszöbölhetőek a rendelési és számlázási hibák. Ez elégedett ügyfeleket eredményez, akik visszatérő vásárlók lesznek, és további ajánlóként szolgálnak a vendéglátó üzlete számára.

Tartsd biztonságban a vendégeidet

A vendégek megtekinthetik az étlapot, rendelhetnek, fizethetnek anélkül, hogy szükség lenne emberi érintkezésre. Az étlapokat és a rendeléseket már nem kell átadni a pincéreknek, majd vissza a személyzetnek. A kontaktmentes rendelési rendszerek csökkentik a fertőzés kockázatát.
#kontaktmentes WFR online menü

Az online menü jót tesz az üzletnek!

Alacsony költséggel lehet egy tökéletes megjelenésű, a mai elvárásoknak mindenben megfelelő, online menüje az vendéglátó üzletének.Csökkenti a működési költségeket.

Nincs szükség a papír alapú menü terveztetésre, a menü nyomtatására. Bármikor könnyen megváltoztatható a menüben szereplő tételek és az áruk.

Növeli az értékesítést

A vendégek, akik használják az online menüt, gyorsan és kategóriák szerint tudják megnézni a vendéglátóhely kínálatát és kiválasztani amit szeretnének fogyasztani.