Blog

Transport Layer Security (TLS) titkosítás

A TLS (Transport Layer Swecurity) titkosítás most megjelent legújabb verziójának köszönhetően a rosszindulati internetes hackerek már nehezebben tudnak kárt tenni, illetve lehallgetni az intereneten zajló kommunikációkat.

Az elmúlt néhány évben soha nem volt olyan fontos az internetes biztonság, mint most. Eddig is védte az internetes kommunikációt egy titkosítási protokoll, hogy az interneten történő kommunikáció és információ áramlás ne tudják illetéktelenek lehallgatni. De mostantól az interneten garázdálkodó hackereknek még nehezebb dolga lesz, ha illetéktelenük akarnak információt szerezni.

Az internetes biztonságot felügyelő szervezet az Engineering Task Force nevű társaság most hagyta jóvá a több éve folyamatos fejlestés alatt álló Transport Layer Swecurity titkosítási protokoll 1.3-as verzióját. Az új szabályzásoknak köszönhetően nehezebb lesz az interneten történő kommunikáció lehallgatása.

Az eddiginél gyorsabban lehet létrehozni titkosított kapcsolatot a szerver és a kliens között, így sokkal rövidebb ideig lesz kitéve az adatforgalom „lehallgatásnak”.

Minőség mindig megtérül!

WEBOLDAL, MOBILBARÁT, ARCULAT

Találjunk ki közösen cégednek, szolgáltatásodnak megfelelő webes megjelenést, vagy oszd meg velünk már meglévő elképzeléseidet.

Weboldal készítés során teljes körű webes megoldásokkal állunk rendelkezésedre, valamint offline céges arculat kialakítását is ránk bízhatod.