Blog

Elkészült a Windows 10 legújabb verziója

A Microsoft megkezdte az automatikus Wondows 10 legújabb kiadásának terjesztését a felhasználók között. Eddig is elérhető volt a frissítés, de azt a felhasználóknak kihelyezetten kérni kellett.

Akik ennek a frissítésnek a létezéséről sem tudtak, azoknak is az Update-en keresztül meg fog jelenni a gépükön. Az Update-et követően megjelenik egy értesítés, amin keresztül a felhasználók maguk tudják kiválasztani, hogy a frissítés mikor telepítse megát a gépünkre.

Mennyire lesz erre a frissítésre sok felhasználónak szüksége, nem tudni. Az új verzión többször elhalasztották a kiadását követően fedeztek fel rengeteg hibát a frissítésben, hogy bizonyos körülmények között teljesen használhatatlanná tettbizonyos szoftvereket (mint pl. a Google Chrome vagy a Mozilla Firefox böngészője). A most elérhető verzióban bizonyosan javítotték ezeket a hibákat, de ez nem zárja ki az esetleges újabb hibák előkerülését a frissítést követően.

A Windows 10 frissítésének legfontosabb újításai, a korábban megnyitott dokumentumok és alkalmazások gyors visszahívásra lehetőséget adó idővonal funkció létrehozása. De jelentős mértékben okosodik az Edge böngésző és az értesítések kezelési módja is.

Minőség mindig megtérül!

WEBOLDAL, MOBILBARÁT, ARCULAT

Találjunk ki közösen cégednek, szolgáltatásodnak megfelelő webes megjelenést, vagy oszd meg velünk már meglévő elképzeléseidet.

Weboldal készítés során teljes körű webes megoldásokkal állunk rendelkezésedre, valamint offline céges arculat kialakítását is ránk bízhatod.