1124 Budapest, Pagony utca 6.
hétfő - Péntek: 08.00 - 17.00
06 30 933 23 73

Keresőoptimalizálás weboldal készítés Blog

Reszponzív weboldal készítés

Céges weboldal elképzelhetetlen, hogy ne legyen reszponzív!


Reszponzív (responsive) weboldal készítés

A reszponzív weboldal technológiával készült üzlet honlap a legmegfelelőbb megoldás egy olyan cég, vállalkozás számára, ahol nagy figyelmet fordítanak a megjelenésre, az első benyomásra és a felhasználói élményre.

Ma már a weben történő internetes böngészés jelentős része mobiltelefonokon, tableteken történik. Ezért nagyon fontos, hogy a mobil eszközökön is tökéletesen jelenjenek meg a weboldalak.

A reszponzív webdesign technológiával készült weboldalaknak a megjelenése minden mobil eszközön tökéletes megjelenést eredményez. Egy üzleti reszponzív weboldal a legjobb megoldás lehet olyan cégeknek, vállalkozásoknak, akinek a felhasználói élmény kiemelten fontos, hogy a weboldalra látogatóknak már az első pillanatban látható legyen profizmus.

A reszponzív weboldalak megjelenése teljesen megváltoztatta a felhasználói élményt, nagyban befolyásolja a weboldalon eltöltött időt, ami meg befolyásolja a Google keresési listán a weboldal elhelyezkedését. Minél több időt tölt a weboldalon a látogató, annál relevánsabbnak értékeli a google a weboldalt.

A reszponzív webes megoldás ma már nélkülözhetetlen a weboldal készítése során. Minden weboldal akkor tudja a legmagasabb felhasználói élményt nyújtani, ha különböző multimédiás eszközök kijelzőjén (mobil, tablet, laptop, monitor, stb.) tökéletesen jelenik meg. A reszponzív alapú céges weboldal képes alkalmazkodni minden kijelző méretéhez, amire optimalizálva lett a készítése során. A weboldal megjelenítése a végtelenségig optimalizálható, a megjelenítő eszköznek megfelelően.

A reszponzív weboldal készítése során minden az alapoktól indul, így a reszponzív weboldal kialakítása a megrendelő üzleti igényeire szabva készítjük el. A kivitelezés megkezdése előtt, egy beszélgetés alkalmával, felmérjük az igényeket. Miután átbeszéltük mit kell tudnia a reszponzív weboldalnak, hogyan tudja a látogatók figyelmet megragadni, megkezdjük a fejlesztést.

Amennyiben kérdésed van, legyen az egyszerű információkérés, együttműködés, vagy üzleti megkeresés, örömmel állok a rendelkezésedre.

Amit egy reszponzív weboldalnak tudnia kell

A weboldalnak több méretű kijelzőn is tökéletesen kell megjelennie, mind a design-nak, mind a képeknek. Előre meg kell tervezni a mobil, a tablet és a monitor kinézeteket is, ami komoly feladatot jelent a fejlesztés során, mivel a mobiltelefon kis kijelzőjén sokkal kevesebb elem tud megjelenni, mint egy monitoron.

Retina felbontás

A mai modern telefonok kijelzőjének a felbontása sokkal nagyobb, mint egy monitor felbontása, ezért a fotókat ennek megfelelően kell méretezni. Ami egy monitoron éles képként jelenik meg, addig egy mobil eszköz képernyőjén már nem olyan élesen fog megjelenni, a kép felbontása nem lesz tökéletes. Ezért kell nagyobb felbontású vagy SVG technológiával készült képeket elhelyezni a a reszponzív weboldalon.

A megfelelően átgondolt és megtervezett reszponzív weboldal elkészítése időigényes, mert a tökéletes megjelenés érdekében, a végtelenségig lehet finomítani a weboldal megjelenését a különböző eszközök felbontásától függően.

Fókusz

A fókusz nagyon fontos. A fókusz egy reszponzív weboldal készítése során a megjelenítő eszközök (asztali gép, laptop, mobil, tablet), a célterület és a célcsoport elvárásainak teljes mértékű megfelelését jelenti.

A reszponzív weboldal költséghatékony

A reszponzív weboldalak legnagyobb előnye a költséghatékonyság.

A reszponzív technológia megjelenése előtt, ha mobil megjelenésében is gondolkodtunk, akkor kellett csináltatni a mobil kinézetnek megfelelő és egy asztali gép monitoros megjelenésének megfelelő weboldalt. Ma már ez a probléma nem áll fenn, elegendő egy reszponzív weboldalt csináltatni.

Amennyiben kérdésed van, legyen az egyszerű információkérés, együttműködés, vagy üzleti megkeresés, örömmel állok a rendelkezésedre.

Könnyen karbantartható

A reszponzív weboldal könnyen karbantartható. A kivitelezésnek köszönhetően a weboldalon megjelenő tartalmakat elég csak egy helyen frissíteni vagy lecserélni, az minden multimédiás eszközön tökéletesen fog megjelenni, amire optimalizálva lett.

Keresőbarát megjelenés

A reszponzív weboldal keresőoptimalizálás (SEO) szempontjából a legjobb választás. A Google kifejezetten támogatja, keresési listán történő megjelenés szempontjából előnyben részesíti a reszponzív weboldalakat. A Google számára is fontos, hogy a keresőknek mindig jó megjelenésű és mobilon is kényelmesen böngészhető weboldalt jelenjenek meg.

A reszponzív weboldalakat könnyen lehet, az interneten ingyenesen elérhető Goolge analitikai eszközökkel, monitorozni a weboldal teljesítményét. Akár, képernyő felbontás szerint vagy készülék szerint lehet látni, hogy a látogatók milyen multimédiás eszközön nézték a weboldalunkat.

Összegezve a reszponzív weboldal előnyeit

A fenti leírás szerint jól látható, hogy egy reszponzív weboldalt készíteni rengeteg előnnyel jár. Ha a cég meglévő weboldala nem reszponzív technológiával készült, akkor érdemes a weboldalt lecserélni, egy reszponzív webdesign szerint készült weboldalra. Mind a látogatók, mind a Google keresőrobot szemében is nagy előnyökkel jár, ha a mai elvárásoknak megfelel a cég weboldala.

A reszponzív weboldal tökéletesen fog megjelenni a népszerű multimédiás eszközök (mobil, tablet, laptop, monitor, stb.) képernyőin, felbontástól függetlenül.

A WebForRent kínál havidíjas szoláltatást és egyszeri weboldal készítést is. A weboldal bérlésnél a csak a vállalkozásoddal kell foglalkozni, a weboldal a mi dolgunk.

Weboldal munkáink

Ingatlan értékesítés
www.libella8.hu
Gépjárművédelem
www.dcasystem.hu
Bor webshop
www.riczutamas.com
Ingatlan hirdetés
www.norahomes.eu