Blog

Hogyan keresőoptimalizálunk a weboldalon.

Ma már nem elég egy Facebook oldal, egy valamilyen weboldal. Kell egy jó megjelenésű weboldal, ami reszponzív, a felhasználók és a google számára is optimalizálva van! Egy tökéletes weblap nélkül vállalkozásod nem tud előre lépni, új vevőket, ügyfeleket szerezni. Ezért hátrányba kerülsz a konkurenciáddal szemben, akik, esetleg a meglévő ügyfeleidet is elviszik. Felgyorsult világunkban a weboldalak hamar (általában 2-3 év alatt) elavulnak. Tehát, az a nézet, hogy nem kell weboldal, nagyon téves. Mindig a leendő vásárlód, ügyfeled a weboldaladdal találkozik először. A weboldal a te milyenségi tükröd. Az interneten keresgélő leendő ügyfeled meglátja a tökéletes megjelenésű weboldalad, rögtön bizalmat ébresztettél benne szolgáltatásod iránt.

Az összes vállalkozás profitot akar növelni. Ez a verseny. A versenyben az a nyerő vállalkozás, amelyik tudja növelni ügyfelei számát, ezen keresztül a bevételeit is. Ma az internetnek van a legnagyobb felhasználói kör. A keresések 80%-a itt történik. Ha nem vagy jelen az interneten, nem tálának rád az új ügyfelek!

Ma az online jelenléttel lehet elérni legjobban a lehetséges új veőket. Annak a vállalkozásnak iszonyú nagy hátránya van, akinek nincsen weboldala, nincsen jelen az interneten. Lehet azt mondani, hogy van sok vevőm és megtalálnak, de mi lesz pár év múlva? Mindenki az interneten keres szolgáltatást, terméket. Keresés közben a konkurenciádat találja meg és már a következő vásárlást nála teszi meg. Mindenki az interneten keres mindent. Utánanéz, összehasonlít. A vásárlások száma exponenciálisan nő évről-évre. Óriási lehetőség van az internet közönségében. Ne zárd ki ezt! Meg kell, hogy ismerjék tevékenységedet, termékeidet!

Nagy a verseny, ne maradj le!
Bármi is a tevekénységed, bármit is árulsz, biztos lehetsz benne, hogy nem te csinálod egyedül. Nagy a verseny mindenhol. Mindenki elad valamit. Itt az a nyertes, akinek tökéletes a weboldala, jobban menedzseli cége online jelenlétét. Ezért pillanatok alatt eléri leendő ügyfeleit egy jó és ütős ajánlattal. Ma már az offline világban ( szórólap, újsághirdetés ) nem lehet eredményesen reklámozni, egyre kisebb ez a piac.

A bizalom a legfontosabb!
Ma sokan mondják, hogy aki nincs jelen az interneten, nincs weboldala, az nem is létezik. Ebben sok igazság van. Ha egy vállalkozás nem fordít kellő energiát és pénzt (nem százezreket) a saját megjelenésére, az magáról is kialít egy bizonyítványt. Miért árulna jó terméket vagy végezne jó szolgáltatást, ha a cégét se kezeli megfelelően és nem törekszik a minimálisan elvárható megjelenésre.

Ha egy cégnek nincs weboldal vagy van, de gagyi, rossz kinézetű, hamar kialakul az emberekben egy nézet, hogy a vállalkozás nem elég modern, nem használja az új dolgokat, nem halad a korral. Megragad az elmúlt kór egy szintjén és ez nem is zavarja. Tehát nem érdeklik a modern dolgok, a fejlődő világ.

Ma minden ember ha hall valami újat, lát valami újat, amit nem ismer, rákeres az interneten. Már a keresés sem helyhez kötött. Az emberek nagy részének van okostelefonja. Utazás, pihenés közben is tud keresni az interneten. Mit fog gondolni rólad az az ember, aki hallott a tevékenységedről és rákeres a google-ben a vállalkozásodra? Nem talál semmit a vállalkozásodról? Te megbíznál valakit vagy vásárolnál valamit több tízezer Forintért olyantól, akiről nincs semmi információ vagy nagyon gagyi a weboldala? Nem vennél semmit! Nincs meg a bizalom iránta. Már el is veszett egy leendő ügyfél.

Miért kell, hogy legyen egy weboldala a vállakozásodnak? Ha van egy Facebook oldala a vállalkozásodnak, ahol vannak like-olók, követők. Ha valaki többet szeretne megtudni rólad, de nincs hól megnézni a tevekénységedet, nincs weboldal. Mit érnek a like-ok? Nem leszenek belőlük vásárlók.

Egy jó weboldalt bármikor át lehet alakitani, lehet bővíteni. Mindig meg fog jeleni a google organikus találatában, nem csak akkor, ha fizetsz a hirdetésért.

Ma már alap elvárás egy igényes weboldal. Honlap nélkül elképzelhetetlen az online jelenlét. Ha nem élsz ezzel a lehetőséggel, akkor a lehetőséget se adod meg vállalkozásod számára a növekedésre. Maradsz az állandó, nem növekedő forgalom csapdájában. A jó megjelenés, jó kinézetű weboldal mindig megtérül. Nem kell rögtön egy több százezer forintos oldalra gondolni.

A WebForRent kínál havidíjas szoláltatást és egyszeri weboldal készítést is. A weboldal bérlésnél a csak a vállalkozásoddal kell foglalkozni, a weboldal a mi dolgunk.
A weboldal készítés már 50.000 Ft-tól indul. Kapsz egy tökéletes megjelenésű, mobilbarát weboldalt, adatfeltöltéssel és beüzemeléssel.

Minőség mindig megtérül!

WEBOLDAL, MOBILBARÁT, ARCULAT

Találjunk ki közösen cégednek, szolgáltatásodnak megfelelő webes megjelenést, vagy oszd meg velünk már meglévő elképzeléseidet.

Weboldal készítés során teljes körű webes megoldásokkal állunk rendelkezésedre, valamint offline céges arculat kialakítását is ránk bízhatod.