1124 Budapest, Pagony utca 6.
hétfő - Péntek: 08.00 - 17.00
06 30 933 23 73

Google cégem fiók létrehozása

Google cégem fiók létrehozása

Google cégem fiók létrehozása


A mai világban az interneten való jelenlét, az üzleti siker kulcsfontosságú eleme. Az emberek először az interneten keresik azokat a vállalkozásokat, amelyek felől érdeklődnek vagy tőlük szeretnének vásárolni. A Google pedig az internet egyik legfontosabb keresőmotorja és azon kívül még számos további szolgáltatást kínál.

google én cégem

A Google Cégem fiók lehetővé teszi, hogy a vállalkozásod megjelenjen a Google Keresőben és a Google térképen is. Az olyan adatok megadása, mint például a vállalkozás címe, a telefonszáma és a nyitvatartási ideje, az ügyfeleknek segít megtalálni a vállalkozásod és megtudni az alap információkat róla.

Ezenkívül a Google Cégem fiók segítségével lehet vállalkozásodról véleményt írni és itt tudsz válaszolni az ügyfelek által írt véleményekre és értékelésekre is. A Google cégem fiókba lehet fényképeket feltölteni termékeidről, szolgáltatásodról. A Google cégem nem csak abban segít, hogy mindenki láthassa az elégedett ügyfelek véleményét, ha valaki negatív véleményt ír, arra tudsz válaszolni és tudod kezelni a negatív értékeléseket, ami segíthet javítani az ügyfélszolgálat minőségét és a vállalkozás hírnevét.

A Google Cégem fiók használata egyszerű és ingyenes. Ezzel a vállalkozásod elérheti a Google széles körű felhasználói bázisát, és növelheti az online jelenlétét és a vásárlók számát is.

Van kérdésed?

Amennyiben kérdésed van, legyen az egyszerű információkérés, együttműködés, vagy üzleti megkeresés, örömmel állok a rendelkezésedre.

06 30 933 23 73

Hívj fel!