1124 Budapest, Pagony utca 6.
hétfő - Péntek: 08.00 - 17.00
06 30 933 23 73

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató használata a weboldalon.


Az adatkezelési tájékoztató egy olyan dokumentum, amelynek célja, hogy tájékoztassa a weboldal látogatóit az adatkezelés módjáról és céljáról. Az adatvédelmi rendelet (GDPR) szerint az adatkezelési tájékoztató kötelező a weboldalakon, amelyek személyes adatokat gyűjtenek és kezelnek.

Az alábbiakban olvasható, hogy miért fontos az adatkezelési tájékoztató elhelyezése a weboldalon:

  1. Tájékoztatja a látogatókat az adatkezelés módjáról: Az adatvédelmi tájékoztató információt nyújt a látogatóknak az adatkezelés módjáról, például arról, hogy milyen személyes adatokat gyűjt a Weboldal, hogyan kezelik azokat, illetve hogy milyen jogok illetik meg a látogatókat az adataik kezelése kapcsán. Ez növeli az átláthatóságot és bizalmat a weboldal látogatói és a vállalkozás között.

  2. Segít megfelelni az adatvédelmi előírásoknak: Az adatvédelmi rendelet szerint az adatkezelőnek kötelessége biztosítani az átlátható és korrekt adatkezelést, amelynek része az adatkezelési tájékoztató közzététele is. Az adatvédelmi tájékoztató elhelyezése és hozzáférhetővé tétele a weboldalon biztosítja, hogy az adatkezelő megfeleljen az adatvédelmi előírásoknak.

  3. Védelmet nyújt az adatkezelőnek: Az adatvédelmi tájékoztató tartalmazza az adatvédelmi irányelveket és az adatkezelési folyamatokat, amelyek megvédhetik az adatkezelőt az adatvédelmi jogsértésektől, amelyek jelentős károkat és büntetéseket okozhatnak.

  4. Védelmet nyújt a látogatóknak: Az adatvédelmi tájékoztató a látogatók jogait és védelmét is biztosítja, amelyek közé tartozik az adatokhoz való hozzáférés, azok helyesbítése, azok törlése és az adatkezelés elleni tiltakozás. A látogatók ezáltal tudják, hogy milyen jogok illetik meg őket, és hogyan érvényesíthetik ezeket.

Az adatvédelmi tájékoztató elhelyezése kötelező a weboldalon, hogy az adatvédelmi előírásoknak megfelelj a weboldal.

Van kérdésed?

Amennyiben kérdésed van, legyen az egyszerű információkérés, együttműködés, vagy üzleti megkeresés, örömmel állok a rendelkezésedre.

06 30 933 23 73

Hívj fel!