Blog

2017 színe - greenery

A Pantone, amely színtrendjeivel, színskáláival, színpalettáival iránymutatást ad kreatív területek, mint például a design vagy a divat számára - 2017-re is meghatárakozta az év színét,

A Pantone, amely színtrendjeivel, színskáláival, színpalettáival iránymutatást ad kreatív területek, mint például a design vagy a divat számára - 2017-re is meghatárakozta az év színét, amely a "greenery" névre hallgat. A Pantone kisfilmjének kezdő képkockáin fel is tűnnek 2016 színei, majd az új szín bemutatásáraka kerül sor.

2016 színei igen halványak, finomak voltak, ezek a púderrózsaszínű Rose Quartz és a halvány liláskékes, pasztellkék Serenity színek voltak, ehhez képest az új évben már egy sokkal élénkebb, frissebb szín hódít.

Mi is ez a "greenery" szín?

A magyarul lombzöldnek nevezett szín a friss, üde zöld, amely egyrészt felidézi a tavaszt, az ébredő természetet, a növények megújulását, újjászületését. Ugyanakkor ez a zöld szín az ember természettel való (újra)összekapcsolódását ("vissza a természetbe"), valamint az emberek egymással való kapcsolatkeresését is szimbolizálja, egyfajta megnyugvást (a zöld egyébként is a nyugalom színe) ebben a viharos táraksadalmi és politikai színtérben. A zöld, az öko, a bio, az újrahasznosítás, a környezet-és energiatudatos mint fontos hívószavak most, az év színe témában is abszolút helytállóak.

Ez a zöld szín felfrissít, megújít, erőt ad, új tettekre inspirál.

greenery
greenery
greenery
greenery

Minőség mindig megtérül!

WEBOLDAL, MOBILBARÁT, ARCULAT

Találjunk ki közösen cégednek, szolgáltatásodnak megfelelő webes megjelenést, vagy oszd meg velünk már meglévő elképzeléseidet.

Weboldal készítés során teljes körű webes megoldásokkal állunk rendelkezésedre, valamint offline céges arculat kialakítását is ránk bízhatod.